Marilyn Manson’s voormalige assistente mag haar rechtszaak toch voortzetten

Marilyn Manson’s voormalige assistente Ashley Walters heeft de rechter overtuigd dat ze haar rechtszaak tegen de shockrocker mag voortzetten. Walters had aangeklaagd dat ze was gedwongen om te werken onder onmenselijke omstandigheden en dat ze werd gediscrimineerd op basis van haar geslacht.

Walters had eerder geprobeerd om haar zaak tegen Manson te laten vervallen, maar de rechter weigerde dit. De rechter oordeelde dat Walters’ klacht voldoende bewijs bevatte om de zaak te laten voortgaan.

Walters had geklaagd dat ze werd gedwongen om lange uren te werken, vaak zonder vrije tijd of rust. Ze beweerde ook dat Manson haar seksueel beledigde en haar discrimineerde op basis van haar geslacht. Ze beweerde ook dat Manson haar bedreigde met fysiek geweld.

Walters’ advocaat zei dat ze blij was dat de rechter haar klacht serieus nam en dat ze nu de kans krijgt om haar verhaal te vertellen. Hij zei ook dat hij ervan overtuigd is dat Walters uiteindelijk de rechtszaak zal winnen.

Manson heeft nog niet gereageerd op de beslissing van de rechter. Het is nog onduidelijk of hij zal proberen om de zaak tegen te houden of dat hij zal proberen om een schikking te treffen met Walters. Wat er ook gebeurt, het is duidelijk dat deze rechtszaak een belangrijke stap is in het verkrijgen van gerechtigheid voor Walters.