Barbie krijgt recordaantal nominaties bij Critics Choice Awards

Barbie, de populaire popcultuur-icoon, heeft een recordaantal nominaties gekregen voor de Critics Choice Awards. Barbie is genomineerd in de categorieën ‘Beste Animatiefilm’, ‘Beste Regisseur’ en ‘Beste Originele Muziek’.

De Critics Choice Awards zijn een jaarlijkse prijsuitreiking voor films, televisieseries en muziek. De prijzen worden toegekend door een panel van filmcritici, waardoor de nominaties een grote waarde hebben.

Barbie is genomineerd voor de prijs voor de beste animatiefilm voor haar laatste film, ‘Barbie: Spy Squad’. De film werd geregisseerd door Conrad Helten en geproduceerd door Mattel Entertainment. Het verhaal draait om Barbie en haar beste vrienden die samenwerken om een mysterieuze organisatie te stoppen.

De film kreeg ook een nominatie voor ‘Beste Regisseur’ voor Conrad Helten. Helten heeft eerder gewerkt aan andere populaire films zoals ‘The Lego Movie’ en ‘Cloudy with a Chance of Meatballs’.

De film kreeg ook een nominatie voor ‘Beste Originele Muziek’. De muziek voor de film werd gecomponeerd door de bekende componist Mark Mothersbaugh. Mothersbaugh heeft eerder gewerkt aan vele andere populaire films, waaronder ‘The Lego Movie’, ‘Despicable Me’ en ‘The Life Aquatic with Steve Zissou’.

Barbie is al jarenlang een populaire popcultuur-icoon en heeft veel fans over de hele wereld. De Critics Choice Awards zijn een grote erkenning voor de film en het team achter de film. Het is duidelijk dat Barbie nog steeds een populaire figuur is en dat de film een groot succes is geworden.