Feyenoord-verdediger Beelen maakt Champions League-debuut tegen Celtic

Feyenoord-verdediger Beelen maakt Champions League-debuut tegen Celtic

Feyenoord-verdediger Bart Beelen heeft een droomdebuut gemaakt in de Champions League. De 21-jarige verdediger speelde zijn eerste wedstrijd in het toernooi tegen Celtic uit Schotland.

Beelen speelde de hele wedstrijd en liet zien dat hij klaar is voor het hoogste niveau. Hij was sterk in de duels, gaf goede passes en hield de aanvallers van Celtic van scoren af.

De verdediger kreeg veel lof van zijn teamgenoten en de coach. “Hij heeft een geweldig debuut gemaakt”, zei coach Dick Advocaat. “Hij speelde met veel vertrouwen en lef. Hij heeft laten zien dat hij klaar is voor het hoogste niveau.”

Beelen is een product van de Feyenoord-academie en speelt al sinds 2017 voor de club. Hij is een van de jonge spelers die de club de afgelopen jaren heeft opgeleid.

Het debuut van Beelen was een belangrijke stap voor Feyenoord in hun poging om de Champions League te bereiken. De Rotterdammers staan momenteel tweede in hun groep, maar hebben nog twee wedstrijden te gaan. Als ze in de top twee eindigen, gaan ze door naar de volgende ronde.

Beelen heeft laten zien dat hij klaar is voor het hoogste niveau en dat hij een belangrijke speler kan worden voor Feyenoord. Als hij zo blijft spelen, zal hij een grote rol spelen in hun poging om de Champions League te bereiken.