Zaïre-Emery (17) helpt PSG met historische treffer bij het behalen van overwintering in de Champions League

Zaïre-Emery (17) helpt PSG met historische treffer bij het behalen van overwintering in de Champions League

Koningin van Parijs: Zaïre-Emery (17) helpt PSG met historische treffer bij het behalen van overwintering in de Champions League

De 17-jarige Zaïre-Emery is de heldin van Parijs. De jonge voetbalster heeft Paris Saint-Germain geholpen met een historische treffer bij het behalen van overwintering in de Champions League.

De wedstrijd tussen PSG en Istanbul Basaksehir werd vorige week opnieuw gespeeld nadat er eerder een ongebruikelijke stilstand was ontstaan. PSG had al een voorsprong van 3-0, maar het team had nog één doelpunt nodig om zeker te zijn van overwintering in de Champions League.

Zaïre-Emery kwam in de tweede helft van de wedstrijd in het veld en maakte al snel haar opwachting. Na een goede pass van teamgenoot Kadidiatou Diani kon ze de bal in de verre hoek schieten en zo PSG helpen met het behalen van overwintering.

Het was een historisch moment voor de jonge voetbalster. Ze is pas 17 jaar oud, maar heeft al een grote bijdrage geleverd aan haar team. Ze is een inspiratie voor veel andere jonge voetbalsters die willen laten zien dat ze ook hun steentje kunnen bijdragen aan het team.

Met deze treffer heeft Zaïre-Emery laten zien dat ze een belangrijke speler is voor PSG en dat ze een grote toekomst tegemoet gaat. Ze is een voorbeeld voor veel andere jonge voetbalsters die willen laten zien dat ze ook hun steentje kunnen bijdragen aan het team.