FC Twente Vrouwen voorkomt eerste nederlaag in Eredivisie dankzij Rijsbergen

FC Twente Vrouwen heeft de eerste nederlaag in de Eredivisie voorkomen dankzij een doelpunt van Rijsbergen. De ploeg speelde een spannende wedstrijd tegen ADO Den Haag, die uiteindelijk in een 1-1 gelijkspel eindigde.

Rijsbergen scoorde het enige doelpunt voor FC Twente Vrouwen in de 85e minuut. Het was haar tweede doelpunt van het seizoen. Met deze gelijke stand kon FC Twente Vrouwen de eerste nederlaag in de Eredivisie voorkomen.

De ploeg begon de wedstrijd sterk en had al vroeg in de wedstrijd een aantal kansen om de score te openen. Helaas wisten ze deze kansen niet te verzilveren en kwam ADO Den Haag op voorsprong in de tweede helft.

Gelukkig voor FC Twente Vrouwen lukte het Rijsbergen om de gelijke stand te herstellen. De ploeg was erg blij met het resultaat en heeft nu een goede basis gelegd voor de rest van het seizoen.

Met deze gelijke stand heeft FC Twente Vrouwen laten zien dat ze klaar zijn om mee te strijden in de Eredivisie. De ploeg heeft al een aantal goede prestaties geleverd en heeft nu laten zien dat ze ook in staat zijn om punten te behalen tegen sterke tegenstanders.

Het is duidelijk dat FC Twente Vrouwen steeds beter wordt en dat ze klaar zijn om mee te strijden voor de titel. Met Rijsbergen als topscorer is het team goed op weg om hun doelstellingen te bereiken.