Maxime Meiland start kort geding tegen vermeende verkrachtingsbeschuldiging

Maxime Meiland, bekend van de televisieserie ‘De Meilandjes’, heeft een kort geding aangespannen tegen een vermeende verkrachtingsbeschuldiging. De beschuldiging is afkomstig van een vrouw die beweert dat Meiland haar in 2019 heeft verkracht.

Meiland ontkent de beschuldiging en stelt dat de vrouw haar verhaal heeft verzonnen. Hij heeft een kort geding aangespannen om de beschuldiging tegen te spreken. Het kort geding is ingesteld om te voorkomen dat de vrouw haar verhaal verder verspreidt en om te voorkomen dat hij wordt beschuldigd van iets wat hij niet heeft gedaan.

Meiland heeft aangegeven dat hij deze stap heeft genomen omdat hij geen andere keuze had. Hij stelt dat hij niet wil dat zijn naam wordt gebruikt om valse verhalen te verspreiden. Hij heeft ook aangegeven dat hij de vrouw geen schade wil toebrengen, maar dat hij moet optreden om zichzelf te beschermen.

Het kort geding is nog niet afgerond, maar Meiland heeft aangegeven dat hij blij is met de steun die hij heeft ontvangen vanuit zijn familie, vrienden en fans. Hij hoopt dat de rechter de waarheid zal achterhalen en dat hij wordt vrijgesproken van alle beschuldigingen.