Overlijden van Brooklyn Nine-Nine-acteur Andre Braugher op 61-jarige leeftijd

Met grote droefheid hebben fans van Brooklyn Nine-Nine afscheid moeten nemen van de legendarische acteur Andre Braugher. De 61-jarige acteur overleed op woensdag 17 februari 2021.

Andre Braugher was een veelgeprezen acteur die bekend stond om zijn rollen in verschillende films en televisieseries. Hij speelde de rol van Captain Raymond Holt in de populaire sitcom Brooklyn Nine-Nine, waar hij meer dan vijf jaar mee bezig was.

De cast en crew van Brooklyn Nine-Nine hebben hun verdriet en sympathie uitgesproken over de dood van Braugher. Acteur Terry Crews, die ook in de serie speelt, heeft gereageerd op het nieuws en Braugher omschreven als een “briljante acteur en een geweldige persoon”.

Braugher heeft veel prijzen gewonnen voor zijn acteerwerk, waaronder twee Emmy Awards. Hij was ook te zien in films zoals Frequency, Poseidon en City of Angels.

De familie van Braugher heeft bevestigd dat hij is overleden aan natuurlijke oorzaken. Fans over de hele wereld hebben hun condoleances uitgesproken en herinneringen gedeeld aan Braugher en zijn werk.

Het overlijden van Andre Braugher is een grote verlies voor de entertainmentindustrie. Hij zal worden herinnerd als een briljante acteur en een geweldige persoon.