Napoli wint in Champions League dankzij fraaie goal van Di Maria uit corner

Napoli wint in Champions League dankzij fraaie goal van Di Maria uit corner

Napoli heeft voor de tweede keer op rij gewonnen in de Champions League. De ploeg uit Italië won met 1-0 van het Franse Paris Saint-Germain, dankzij een fraaie goal van Angel Di Maria uit een corner.

De wedstrijd begon vrij rustig, met weinig kansen voor beide teams. Naarmate de wedstrijd vorderde, werd het spel steeds feller en kregen beide teams meer kansen. In de tweede helft kreeg Napoli een corner, die werd genomen door Di Maria. De Argentijnse aanvaller schoot de bal met een prachtige boog in de verre hoek, waardoor de bal precies in de bovenhoek van het doel belandde.

Het was een spectaculaire goal en het publiek ging uit hun dak. De spelers van Napoli waren erg blij met de overwinning en vierden de goal uitbundig. Di Maria was de held van de avond en werd door zijn teamgenoten geprezen voor zijn geweldige prestatie.

De overwinning betekent dat Napoli nu tweede staat in Groep A van de Champions League. De ploeg heeft nog twee wedstrijden te gaan en kan zich nog steeds plaatsen voor de volgende ronde. Met nog twee wedstrijden te gaan is het nog te vroeg om te zeggen of Napoli door zal gaan naar de volgende ronde, maar met deze overwinning hebben ze in ieder geval een goede start gemaakt.