Politie hoort nog geen getuigenverklaringen van journalisten die op Ameland aangevallen werden

Politie hoort nog geen getuigenverklaringen van journalisten die op Ameland aangevallen werden

De politie heeft nog geen getuigenverklaringen ontvangen van journalisten die op Ameland aangevallen werden. De journalisten werden vorige week aangevallen tijdens een reportage op het eiland.

De politie heeft de aanval onderzocht, maar heeft nog geen getuigenverklaringen ontvangen van de journalisten. Volgens de politie is het belangrijk dat de journalisten hun verhaal vertellen, zodat de politie de aanval beter kan onderzoeken.

De journalisten werden vorige week aangevallen tijdens een reportage op Ameland. De journalisten waren op het eiland om een verhaal te maken over een lokale vereniging. Ze werden aangevallen door een groep jongeren die beweerden dat de journalisten hun privacy hadden geschonden.

De politie heeft de aanval onderzocht en heeft verschillende getuigen gehoord, maar nog geen getuigenverklaringen van de journalisten zelf. Volgens de politie is het belangrijk dat de journalisten hun verhaal vertellen, zodat de politie de aanval beter kan onderzoeken.

De politie roept de journalisten op om contact met hen op te nemen. Ze benadrukken dat iedereen die informatie heeft over de aanval, contact met hen op moet nemen. De politie wil ook graag weten of er andere getuigen zijn die meer informatie kunnen geven over wat er precies is gebeurd.

Het is belangrijk dat de journalisten hun verhaal vertellen, zodat de politie de aanval beter kan onderzoeken. Als je informatie hebt over wat er precies is gebeurd, neem dan contact op met de politie.