2 Chainz ontslagen uit ziekenhuis na auto-ongeluk

2 Chainz ontslagen uit ziekenhuis na auto-ongeluk

2 Chainz is onlangs ontslagen uit het ziekenhuis na een ernstig auto-ongeluk. De Amerikaanse rapper, wiens echte naam Tauheed Epps is, werd op 8 mei opgenomen in het ziekenhuis nadat hij betrokken was bij een auto-ongeluk in Atlanta.

Volgens de politie had Epps een auto gehuurd en was hij op weg naar een optreden toen hij in botsing kwam met een andere auto. Hij raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Gelukkig heeft Epps geen ernstige verwondingen opgelopen. Hij is onlangs ontslagen uit het ziekenhuis en is nu aan het herstellen. Hij heeft aangegeven dat hij erg dankbaar is voor de steun die hij heeft gekregen van zijn fans en vrienden.

Epps heeft ook aangegeven dat hij zich bewust is van de gevaren van autorijden en dat hij voorzichtig zal zijn in de toekomst. Hij heeft ook aangegeven dat hij blij is dat hij geen ernstige verwondingen heeft opgelopen en dat hij blij is dat hij weer thuis is.

Hoewel Epps nog steeds herstellende is, lijkt het erop dat hij alweer terug is in de studio om aan nieuwe muziek te werken. Zijn fans kunnen dus binnenkort weer genieten van nieuwe muziek van 2 Chainz.