Explosies bij woningen in Rotterdam veroorzaken schrik in omgeving

Explosies bij woningen in Rotterdam veroorzaken schrik in omgeving

De afgelopen dagen heeft Rotterdam meerdere explosies bij woningen meegemaakt. De explosies hebben grote schrik veroorzaakt bij de omwonenden. De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van de explosies en heeft bevestigd dat er geen gevaar is voor de omgeving.

De eerste explosie vond plaats op maandagavond in een woning aan de Jan van der Heijdenstraat. De politie heeft bevestigd dat er geen gewonden zijn gevallen bij deze explosie. Er werden meerdere brandweerwagens naar de locatie gestuurd om de situatie te beoordelen.

De tweede explosie vond plaats op dinsdagmiddag in een woning aan de Schiekade. Ook hier werden meerdere brandweerwagens naar de locatie gestuurd. Er waren geen gewonden bij deze explosie.

De politie heeft bevestigd dat de explosies veroorzaakt zijn door technische problemen in de woningen. Er is geen sprake van een criminele activiteit of terrorisme. De politie heeft ook aangegeven dat er geen gevaar is voor de omgeving.

De explosies hebben veel schrik veroorzaakt bij de omwonenden. Er zijn veel mensen die bang zijn dat er iets ergs is gebeurd. De politie heeft aangegeven dat er geen gevaar is en dat mensen zich geen zorgen hoeven te maken.

Het is belangrijk om te weten dat er geen gevaar is voor de omgeving. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de explosies en zal ervoor zorgen dat er geen verdere problemen ontstaan. Mensen moeten zich geen zorgen maken en rustig blijven.