Brandweer vindt lichaam van vijf jaar vermiste man in auto tijdens duiktraining

De brandweer heeft afgelopen week het lichaam van een vijf jaar vermiste man gevonden in een auto die gebruikt werd voor duiktraining. De auto was ondergedompeld in een meer in het noorden van het land.

Het lichaam van de vermiste man, een 25-jarige uit de omgeving, werd gevonden door een team van de brandweer dat bezig was met duiktraining. De auto was ondergedompeld in het meer en het team besloot de auto te onderzoeken.

Het team vond het lichaam van de man in de auto, waarvan de identiteit later bevestigd werd. Het lichaam was al een aantal jaren vermist. De familie van de man had al jaren gezocht naar hem, maar had geen spoor van hem kunnen vinden.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de doodsoorzaak van de man. Er wordt aangenomen dat hij verdronken is in het meer. Het is nog niet duidelijk hoe hij in de auto is gekomen.

De familie van de man is diep geschokt door het nieuws en is op zoek naar antwoorden. Ze hopen dat het onderzoek van de politie antwoorden zal geven op hun vele vragen.