Ibrahimovic keert terug bij AC Milan als adviseur

Ibrahimovic keert terug bij AC Milan als adviseur

AC Milan heeft een grote aankondiging gedaan: Zlatan Ibrahimovic keert terug bij de club als adviseur. De Zweedse voetballer heeft een lange carrière achter de rug bij verschillende grote clubs, waaronder AC Milan.

Ibrahimovic begon zijn carrière bij Malmö FF in 1999 en speelde daarna voor Ajax, Juventus, Inter Milan, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain en Manchester United. In 2010 keerde hij terug naar AC Milan, waar hij twee seizoenen speelde.

De Zweedse spits heeft een grote invloed gehad op de Italiaanse competitie. Hij won twee keer de Serie A met AC Milan en een keer met Inter Milan. Daarnaast won hij ook de Coppa Italia met AC Milan en de Supercoppa Italiana met Inter Milan.

De 38-jarige Ibrahimovic heeft nu besloten om terug te keren naar AC Milan, maar dit keer als adviseur. Hij zal de club helpen bij het maken van belangrijke beslissingen en zal ook betrokken zijn bij de scouting van nieuwe spelers.

De terugkeer van Ibrahimovic is een grote stap voor AC Milan. De club is vastbesloten om terug te keren naar de top van de Italiaanse competitie en de hulp van Ibrahimovic zal hierbij zeker van pas komen. Met zijn ervaring en kennis kan hij de club helpen om hun doelstellingen te bereiken.