Vitesse wint onder interim-trainer Sturing van concurrent Heracles

Vitesse wint onder interim-trainer Sturing van concurrent Heracles

Vandaag heeft Vitesse een belangrijke overwinning behaald onder interim-trainer Edward Sturing. De Arnhemse club versloeg concurrent Heracles Almelo met 2-1.

De wedstrijd begon vrij rustig, met beide teams die voorzichtig op zoek gingen naar de openingstreffer. Na een klein half uur spelen, was het Vitesse dat de score opende. Na een goede aanval wist Oussama Darfalou de bal in het net te schieten. Heracles kwam niet veel later terug in de wedstrijd, waardoor de ruststand 1-1 was.

In de tweede helft werd het spel steeds feller. Beide teams gingen op zoek naar de winnende treffer. Na een klein uur spelen was het Vitesse dat deze treffer wist te maken. Na een goede aanval wist Navarone Foor de bal in het net te schieten, waardoor Vitesse met 2-1 voor kwam te staan. Heracles probeerde nog wel om de gelijkmaker te maken, maar kon deze niet meer vinden.

Met deze overwinning heeft Vitesse een belangrijke stap gezet richting de bovenste regionen van de Eredivisie. Interim-trainer Edward Sturing heeft met zijn team laten zien dat er veel mogelijk is bij Vitesse. De supporters van Vitesse hopen dat de club verder kan bouwen op deze overwinning en dat er nog meer successen volgen onder Sturing.