Volledige schedel van prehistorisch zeemonster aangetroffen aan Engelse kust

De Engelse kust heeft onlangs een bijzondere vondst gedaan. Een volledige schedel van een prehistorisch zeemonster is aangetroffen. Het monster is ongeveer 200 miljoen jaar oud en behoort tot de groep van de Plesiosauria, een groep van zeezoogdieren die in het Mesozoïcum leefden.

De schedel is ongeveer 1,5 meter lang en is gevonden in de buurt van Lyme Regis, een kustplaats in het zuidwesten van Engeland. De schedel is gevonden door een lokale visser die op zoek was naar schelpen.

De schedel is een bijzondere vondst omdat het de eerste volledige schedel is die in Engeland is gevonden. Het is ook bijzonder omdat het de eerste prehistorische schedel is die in deze regio is gevonden.

De schedel is nu onderzocht door paleontologen en er wordt verwacht dat er meer informatie over deze prehistorische zeezoogdieren te weten zal komen. Dit is belangrijk omdat deze dieren een belangrijke rol speelden in het ecosysteem van de zeeën tijdens het Mesozoïcum.

Het is een bijzondere vondst en het is interessant om te zien hoe deze prehistorische zeezoogdieren eruit zagen. Het is ook interessant om te zien wat er nog meer te weten te komen over deze dieren.