BORA weigert transfer van Uijtdebroeks naar Visma

BORA weigert transfer van Uijtdebroeks naar Visma

De transfer van de Nederlandse voetballer Joris Uijtdebroeks van BORA naar Visma is afgewezen. Uijtdebroeks had zijn transfer aangevraagd omdat hij meer speeltijd wilde krijgen bij Visma. BORA heeft echter geweigerd om de transfer te verlenen.

Volgens de directeur van BORA, Jan van Dijk, heeft de club de transfer geweigerd omdat ze niet bereid zijn om hun beste speler te verliezen. Van Dijk zei dat Uijtdebroeks een belangrijke speler voor de club is en dat ze er niet aan denken om hem te laten gaan.

De speler zelf is teleurgesteld dat de transfer is afgewezen. Uijtdebroeks zei dat hij graag meer speeltijd wilde krijgen bij Visma, maar dat hij begrijpt dat BORA niet wil dat hij vertrekt. Hij heeft laten weten dat hij blijft bij BORA en dat hij zijn best zal doen om de club te helpen.

Hoewel de transfer is afgewezen, is het nog steeds mogelijk dat Uijtdebroeks op een later moment naar Visma kan verhuizen. De directeur van BORA heeft laten weten dat als Uijtdebroeks in de toekomst nog steeds meer speeltijd wil, ze bereid zijn om de transfer te overwegen.

Het is duidelijk dat BORA niet wil dat Uijtdebroeks vertrekt. De club heeft laten weten dat ze trots zijn op hun speler en dat ze er alles aan doen om hem te behouden. Als Uijtdebroeks op een later moment nog steeds meer speeltijd wil, dan is er misschien nog een kans dat de transfer wordt goedgekeurd.