PSG verslaat Nantes met hulp van Ekkelenkamp en Van Bommel

PSG heeft zaterdagavond een overwinning geboekt tegen Nantes dankzij de hulp van twee van hun meest prominente spelers: Ryan Gravenberch en Mohammed Ihattaren. De twee jonge spelers waren de uitblinkers in de wedstrijd, waarin PSG met 2-1 won.

De wedstrijd begon met een sterke prestatie van PSG. De Parijzenaars hadden al snel de leiding, toen Ryan Gravenberch in de 15e minuut een vrije trap op doel schoot. De bal ging via de lat het doel in.

In de tweede helft kwam Nantes sterk terug in de wedstrijd. In de 55e minuut scoorde Kalifa Coulibaly de gelijkmaker. Maar PSG liet zich niet uit het veld slaan en kwam al snel weer op voorsprong. Ditmaal was het Mohammed Ihattaren die scoorde, na een goede pass van Perr Schuurs.

De laatste minuten van de wedstrijd werden gedomineerd door PSG, met dank aan Ryan Gravenberch en Mohammed Ihattaren. De twee jonge spelers speelden een belangrijke rol in het verdedigen en aanvallen van PSG. Ook Edson Álvarez en Jeroen Ekkelenkamp waren belangrijk voor PSG, met name in het verdedigen. Mark van Bommel kreeg ook lof voor zijn tactische beslissingen, waardoor PSG uiteindelijk met 2-1 won.

PSG heeft dankzij de prestaties van Ryan Gravenberch, Mohammed Ihattaren, Edson Álvarez, Jeroen Ekkelenkamp en Mark van Bommel een belangrijke overwinning geboekt tegen Nantes. Deze prestaties geven aan dat PSG een sterk team is en dat ze klaar zijn om de titel te veroveren.