Cillessen helpt NEC naar linkerrijtje door opgelucht adem te halen in Zwolle

Cillessen helpt NEC naar linkerrijtje door opgelucht adem te halen in Zwolle

NEC heeft de afgelopen weken een moeilijke tijd gehad, maar gelukkig heeft doelman Jeroen Cillessen de club geholpen om weer terug te keren naar het linkerrijtje. Afgelopen zaterdag speelde NEC tegen PEC Zwolle en Cillessen was de held van de wedstrijd.

Cillessen begon de wedstrijd met een geweldige redding op een schot van PEC Zwolle. NEC kwam vervolgens op voorsprong door een doelpunt van Nacer Barazite. In de tweede helft werd het spel steeds moeilijker voor NEC en Cillessen moest nog meer reddingen maken om de voorsprong vast te houden. Uiteindelijk slaagde hij erin om de overwinning veilig te stellen voor NEC.

Het was een belangrijke overwinning voor NEC, omdat het de club in staat stelde om terug te keren naar het linkerrijtje. Cillessen was de held van de wedstrijd en hij kreeg veel lof van zijn teamgenoten en supporters. Hij was blij met de overwinning en hij kon eindelijk opgelucht ademhalen.

Cillessen heeft een grote bijdrage geleverd aan de overwinning van NEC en hij heeft geholpen om de club terug te brengen naar het linkerrijtje. De prestaties van Cillessen zijn een bewijs van zijn kwaliteit als doelman en hij zal NEC nog meer helpen om hun doelstellingen te bereiken.