Hugo Sánchez, Mexicaanse voetballegende, raadt Giménez aan om Feyenoord te verlaten

Hugo Sánchez, Mexicaanse voetballegende, raadt Giménez aan om Feyenoord te verlaten

Hugo Sánchez, de Mexicaanse voetballegende, heeft recentelijk aanbevolen dat de Uruguayaanse verdediger José María Giménez Feyenoord moet verlaten. De voormalige speler van Real Madrid en Atletico Madrid, die nu commentaar geeft op televisie, zei dat de Nederlandse club niet de juiste omgeving is voor een speler met het potentieel van Giménez.

Sánchez gelooft dat Giménez meer kan bereiken als hij naar een andere club verhuist. Hij zei: “Hij heeft het talent om bij een grote club te spelen. Feyenoord is een goede club, maar hij moet naar een club met meer ambitie en meer mogelijkheden om te groeien.”

Giménez is momenteel een van de beste verdedigers in Nederland en heeft al veel interesse getoond vanuit andere Europese clubs. Sánchez gelooft dat hij de stap moet maken om zijn carrière verder te ontwikkelen. “Hij moet naar een club waar hij kan groeien en waar hij kan laten zien wat hij waard is,” zei Sánchez.

Sánchez’ advies komt op een interessant moment, aangezien er veel geruchten zijn dat Giménez Feyenoord binnenkort zal verlaten. De Uruguayaan lijkt klaar om de volgende stap in zijn carrière te maken en Sánchez’ advies kan hem helpen bij het maken van een goede beslissing.