Hancko verlengt contract bij Feyenoord: 'Een logische stap'

Hancko verlengt contract bij Feyenoord: ‘Een logische stap’

De Nederlandse voetballer Rick Karsdorp heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd tot medio 2024. De rechtsback, die in 2017 bij de Rotterdamse club kwam, is blij met de verlenging. “Het is een logische stap voor mij. Ik voel me hier thuis en ik ben erg blij dat ik mijn contract heb verlengd”, aldus Karsdorp.

De 24-jarige Karsdorp heeft sinds zijn komst bij Feyenoord een grote stap voorwaarts gemaakt. Hij heeft zich ontwikkeld tot een van de beste rechtsbacks van Nederland en is een belangrijke speler voor Feyenoord. Karsdorp heeft al meerdere prijzen gewonnen met de Rotterdamse club, waaronder twee keer de KNVB Beker.

Feyenoord-directeur Frank Arnesen is blij met de verlenging van Karsdorp. “Rick is een belangrijke speler voor ons. Hij is een leider op het veld en een geweldige aanwinst voor onze club. We zijn blij dat hij zijn contract heeft verlengd en we kijken ernaar uit om met hem verder te bouwen aan onze toekomst”, aldus Arnesen.

Karsdorp is ook blij dat hij bij Feyenoord kan blijven. “Ik ben erg blij dat ik mijn contract heb verlengd. Ik voel me hier thuis en ik ben erg trots op wat we hier hebben bereikt. Ik kijk ernaar uit om de komende jaren nog meer successen te behalen met Feyenoord”, aldus Karsdorp.

Met de verlenging van Karsdorp heeft Feyenoord een belangrijke stap gezet om de toekomst van de club te verzekeren. Karsdorp is een belangrijke speler voor de Rotterdamse club en met zijn verlenging kan Feyenoord verder bouwen aan hun toekomst.