Perry Sport en Aktiesport blijven open, maar ruilen en retourneren is niet meer mogelijk

Perry Sport en Aktiesport blijven open, maar ruilen en retourneren is niet meer mogelijk

Perry Sport en Aktiesport blijven open, maar hebben een aantal veranderingen doorgevoerd om de veiligheid van hun klanten en medewerkers te waarborgen. Een van deze veranderingen is dat het niet meer mogelijk is om producten te ruilen of retourneren.

Hoewel het voor sommige klanten teleurstellend kan zijn dat ze geen gebruik meer kunnen maken van de ruil- en retourservice, is het belangrijk om te begrijpen dat deze maatregelen genomen worden om de veiligheid van iedereen te waarborgen.

Om ervoor te zorgen dat klanten toch kunnen winkelen bij Perry Sport en Aktiesport zonder hun veiligheid in gevaar te brengen, hebben ze een aantal andere maatregelen getroffen. Zo zijn er bijvoorbeeld geen passanten meer toegestaan in de winkels en moet iedereen een mondkapje dragen. Ook zijn er extra hygiƫnemaatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat alle producten die worden verkocht schoon en veilig zijn.

Hoewel het niet meer mogelijk is om producten te ruilen of retourneren, blijft Perry Sport en Aktiesport open voor klanten die op zoek zijn naar sportkleding en -accessoires. Door de extra maatregelen die zijn genomen, kunnen klanten er zeker van zijn dat ze veilig kunnen winkelen bij deze winkels.