Schiphol: Tientallen vluchten geannuleerd door mist

Schiphol heeft vandaag tientallen vluchten geannuleerd vanwege de dichte mist. De mist heeft een grote impact gehad op de luchtvaartmaatschappijen die op Schiphol vliegen. Veel reizigers zijn gestrand en hebben hun vlucht moeten annuleren.

De mist heeft ervoor gezorgd dat er geen vluchten konden vertrekken of landen. Er was geen zichtbaarheid en de luchtvaartmaatschappijen waren genoodzaakt om hun vluchten te annuleren. Er zijn meer dan 40 vluchten geannuleerd, waaronder veel internationale vluchten.

De mist heeft ook veel vertragingen veroorzaakt bij de reizigers die wel konden vertrekken. Er waren lange wachttijden bij de luchthaven, omdat er maar een beperkt aantal vliegtuigen kon vertrekken. Ook hebben veel reizigers hun vluchten moeten verplaatsen naar een later tijdstip.

Schiphol heeft de situatie onder controle en heeft de veiligheid van de reizigers vooropgesteld. De luchthaven is druk bezig om de situatie zo snel mogelijk te verbeteren. Er wordt gewerkt aan het verminderen van de vertragingen en het verminderen van de drukte bij de luchthaven.

De mist is een grote uitdaging voor Schiphol en de luchtvaartmaatschappijen die er vliegen. Het is belangrijk dat er zo snel mogelijk maatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat de reizigers zo min mogelijk last hebben van de mist.