De teruggekeerde Drummond-de Goede ziet hockeysters Groot-Brittannië overstijgen

De Drummond-de Goede, een van de meest succesvolle hockeycoaches in Groot-Brittannië, is teruggekeerd naar het land om de nationale vrouwenploeg te coachen. Hij is vastbesloten om de prestaties van het team te verbeteren en de hockeysters Groot-Brittannië te laten overstijgen.

De Drummond-de Goede heeft een lange staat van dienst als coach. Hij heeft verschillende teams geleid, waaronder het Engelse nationale team. Hij heeft ook gewerkt met veel verschillende clubs in het Verenigd Koninkrijk.

Hij is ervan overtuigd dat hij de prestaties van de Groot-Brittannische hockeysters kan verbeteren. Hij zal de spelers helpen om hun techniek te verbeteren, maar ook om hun mentale sterkte te vergroten. Hij is van plan om een trainingsprogramma op te stellen dat gericht is op het verbeteren van de prestaties van de spelers.

De Drummond-de Goede is ook van plan om de spelers te helpen om hun zelfvertrouwen te vergroten. Hij zal hen helpen om hun doelen te bereiken door middel van hard werken en door hun doelen te visualiseren.

De Drummond-de Goede is ervan overtuigd dat hij de Groot-Brittannische hockeysters kan helpen om hun prestaties te verbeteren en hen kan helpen om hun doelen te bereiken. Hij is vastbesloten om het team naar een hoger niveau te brengen en Groot-Brittannië te laten overstijgen.