Tilburgse Station ontruimd vanwege verdachte rugzak, treinen stilgelegd

Vandaag heeft de politie het Tilburgse station ontruimd vanwege een verdachte rugzak. De treinen zijn stilgelegd en er is een grote politie-inzet.

Omstreeks 12.00 uur kregen de politie melding van een verdachte rugzak op het station. De politie heeft direct actie ondernomen en het station ontruimd. Er is een grote politie-inzet met verschillende eenheden, waaronder de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD).

De treinen zijn stilgelegd en er is een grote vertraging. Passagiers die op het station waren, zijn in veiligheid gebracht. Er wordt geadviseerd om de omgeving te vermijden en reizigers worden aangeraden om de situatie te volgen via de website van de Nederlandse Spoorwegen.

De politie is nog steeds bezig met het onderzoek naar de verdachte rugzak. Er is nog geen informatie over wat er precies in de rugzak zit, maar de politie neemt alle voorzorgsmaatregelen.

Het is nog onduidelijk wanneer het station weer open zal gaan. De politie raadt aan om de situatie te volgen via de website van de Nederlandse Spoorwegen.