Prinses Amalia (20) viert verjaardag met nieuwe foto van Koningshuis

Vandaag, op 7 december, viert Prinses Amalia haar 20e verjaardag. Om deze speciale dag te vieren heeft het Koningshuis een nieuwe foto van de prinses gepubliceerd.

De foto toont Prinses Amalia in een informele setting met een lach op haar gezicht. De prinses is gekleed in een mooie blauwe jurk en draagt ​​een zwarte hoed.

De foto werd gemaakt tijdens een bezoek aan het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Prinses Amalia was daar samen met haar ouders, Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima, en haar broer, Prinses Alexia.

De foto werd gepubliceerd op de officiële Instagram-pagina van het Koningshuis, waar de familie een boodschap plaatste voor Prinses Amalia: “Van harte gefeliciteerd met je 20e verjaardag, lieve Amalia! We wensen je een mooie dag toe.”

Het Koningshuis heeft ook een speciale video gemaakt om Prinses Amalia te feliciteren. De video toont verschillende momenten uit haar leven, waaronder haar eerste schooldag, haar verjaardagsfeesten en haar verjaardagsreizen.

Prinses Amalia is de oudste dochter van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Ze is de derde in lijn voor de troon en wordt gezien als een belangrijke ambassadeur voor Nederland.

We wensen Prinses Amalia een gelukkige verjaardag toe!