Gérard Depardieu wordt opnieuw door actrice van aanranding beschuldigd

Gérard Depardieu is opnieuw beschuldigd van aanranding door een actrice. De Franse acteur, die bekend staat om zijn rollen in films zoals Cyrano de Bergerac en Green Card, staat nu terecht voor aanranding en seksuele intimidatie.

De beschuldigingen komen van een 22-jarige actrice die beweert dat Depardieu haar in 2018 heeft aangerand in zijn Parijse appartement. Ze vertelde de politie dat Depardieu haar had gevraagd om naar zijn huis te komen voor een “casting” en dat hij haar vervolgens had aangerand.

Depardieu ontkent alle beschuldigingen en zijn advocaten hebben verklaard dat hij “onschuldig is en dat de waarheid zal overwinnen”. De acteur heeft ook een klacht ingediend tegen de actrice voor laster.

Deze nieuwe beschuldigingen komen na een andere aanklacht van aanranding die in 2018 tegen Depardieu werd ingediend. In die zaak werd de acteur vrijgesproken van alle aanklachten.

Hoewel deze nieuwe aanklacht ernstig is, is het belangrijk om te onthouden dat Depardieu onschuldig is totdat hij schuldig wordt bevonden. Het is ook belangrijk om te onthouden dat iedereen het recht heeft om een eerlijk proces te krijgen.