Diddy wordt aangeklaagd voor verkrachting door vierde vrouw

Diddy, de Amerikaanse rapper, producer en ondernemer, is aangeklaagd voor verkrachting door een vierde vrouw. De vrouw, die anoniem wil blijven, heeft de aanklacht ingediend bij de politie in Los Angeles.

Volgens de aanklacht heeft Diddy de vrouw in 1995 verkracht in een hotelkamer in Hollywood. De vrouw beweert dat Diddy haar heeft gedwongen seks met hem te hebben, waarna hij haar heeft bedreigd om het incident geheim te houden.

Dit is niet de eerste keer dat Diddy wordt beschuldigd van seksueel misbruik. In 2003 werd hij aangeklaagd door twee andere vrouwen die beweerden dat hij hen had verkracht. Een van de vrouwen trok haar aanklacht later weer in. In 2017 werd Diddy ook beschuldigd van seksueel misbruik door een derde vrouw.

Hoewel Diddy de aanklachten steeds heeft ontkend, heeft hij toegegeven dat hij “zich niet altijd op een respectvolle manier heeft gedragen”. Hij heeft zijn excuses aangeboden aan iedereen die hij mogelijk heeft gekwetst.

De politie in Los Angeles heeft de zaak onderzocht, maar heeft besloten geen vervolging in te stellen. De vrouw heeft nu besloten om de zaak zelf aanhangig te maken.

Het is nog onduidelijk of de rechter de aanklacht zal accepteren. Als dat gebeurt, zal Diddy worden vervolgd voor verkrachting en kan hij een gevangenisstraf krijgen.