PSV-Heerenveen mist Teze na harde botsing met Hartman, Veerman in twijfelachtige toestand

PSV-Heerenveen mist Teze na harde botsing met Hartman, Veerman in twijfelachtige toestand

PSV-Heerenveen heeft een zware klap gekregen tijdens de wedstrijd tegen FC Twente. Na een harde botsing tussen Denzel Teze en Jens Hartman, is Teze uitgeschakeld voor de rest van het seizoen. Ook de toestand van speler Veerman is twijfelachtig.

De botsing tussen Teze en Hartman gebeurde in de tweede helft van de wedstrijd. Teze liep naar de bal, maar Hartman kwam er met volle kracht aan. De twee spelers knalden hard tegen elkaar aan, waardoor Teze naar de grond ging. Hij werd meteen naar de kant gebracht en kreeg medische hulp.

De medische staf van PSV-Heerenveen heeft bevestigd dat Teze een zware knieblessure heeft opgelopen. Hij zal voorlopig niet meer in actie komen voor PSV-Heerenveen. Ook Veerman liep een blessure op tijdens de wedstrijd, maar de ernst ervan is nog onduidelijk.

De verliezen van Teze en mogelijk ook Veerman zijn een grote klap voor PSV-Heerenveen. Beide spelers zijn belangrijke pijlers in het team en hun afwezigheid zal merkbaar zijn. Het is nu afwachten hoe de club hiermee omgaat en of er versterking bijgehaald wordt om de gaten op te vullen.