‘Recensie: Musical De Hospita laat ontknoping te lang op zich wachten’

De musical De Hospita is een interessante productie die de afgelopen weken in première is gegaan. Het verhaal gaat over een jonge vrouw die op zoek is naar antwoorden over haar verleden. Hoewel de productie veel potentie heeft, heeft deze een groot nadeel: de ontknoping komt veel te laat.

Het verhaal begint met een mooie introductie waarin de kijker wordt meegenomen in het verhaal. De personages zijn interessant en het verhaal is spannend. Helaas wordt de spanning al snel verbroken door het feit dat de ontknoping veel te lang op zich laat wachten. Hoewel er verschillende plotwendingen zijn, duurt het te lang voordat de kijker echt iets te weten komt.

De muziek is een grote pluspunt van de productie. De nummers zijn stuk voor stuk prachtig en passen goed bij het verhaal. Ook de choreografie is erg indrukwekkend. Helaas kan dit niet goed genoeg compenseren voor het feit dat de ontknoping te lang op zich laat wachten.

Al met al is De Hospita een interessante productie met veel potentie. Helaas laat de ontknoping te lang op zich wachten, waardoor het verhaal minder spannend wordt. Als dit verbeterd wordt, kan De Hospita een geweldige musical worden.