Marieke Elsinga gaat opnieuw samen met Qmusic-dj’s de Q-escaperoom uitdaging aan

Marieke Elsinga, bekend van het programma ‘De Slimste Mens ter Wereld’, gaat opnieuw samen met Qmusic-dj’s de Q-escaperoom uitdaging aan. Deze uitdaging zal plaatsvinden op vrijdag 18 oktober.

De Q-escaperoom is een spannende uitdaging waarbij deelnemers een kamer binnen gaan en binnen een bepaalde tijd verschillende opdrachten moeten voltooien. Deze opdrachten zijn gericht op het oplossen van raadsels, het vinden van verborgen voorwerpen en het oplossen van puzzels.

De Q-escaperoom is een initiatief van Qmusic en is bedoeld om mensen te helpen om hun creativiteit en logisch denken te verbeteren. De uitdaging wordt geleid door Marieke Elsinga, die samen met de Qmusic-dj’s deelnemers zal helpen om de kamer te verlaten.

De uitdaging is bedoeld voor mensen van alle leeftijden en is gratis toegankelijk. Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website van Qmusic.

De Q-escaperoom is een leuke manier om je creativiteit en logisch denken te verbeteren. Doe mee en ga samen met Marieke Elsinga en de Qmusic-dj’s de uitdaging aan!