Angelina Jolie wil Los Angeles verlaten: ‘Hollywood is geen gezonde leefomgeving’

Angelina Jolie heeft aangekondigd dat ze Los Angeles wil verlaten. De actrice heeft gezegd dat Hollywood geen gezonde leefomgeving is voor haar en haar kinderen.

De actrice is al jarenlang een van de meest invloedrijke figuren in Hollywood. Ze heeft veel films gemaakt en is een bekende naam in de entertainmentindustrie. Maar nu heeft ze besloten dat het tijd is om te vertrekken.

In een interview met The New York Times zei Angelina dat ze de druk van Hollywood niet langer kan verdragen. Ze zei dat het een omgeving is waar mensen worden beoordeeld op hun uiterlijk en hun prestaties, en dat dit niet gezond is voor haar kinderen.

De actrice heeft ook gezegd dat ze wil dat haar kinderen opgroeien in een omgeving waar ze zich veilig voelen en waar ze kunnen leren over verschillende culturen. Daarom heeft ze besloten om naar een andere stad te verhuizen.

Angelina Jolie’s verhuizing is een grote stap voor haar en haar kinderen, maar het is een stap die nodig is om hun gezondheid en welzijn te beschermen. We wensen haar alle succes met haar nieuwe avontuur.