Egurrola begrijpt de chaos bij Oranje niet: ‘Had ik net niet gescoord?’

Oranje-aanvoerder Egurrola begrijpt de chaos in het Nederlandse voetbalteam niet. Na de 2-2 gelijkspel tegen Spanje, waarin Oranje een 2-0 voorsprong verspeelde, zei hij: “Had ik net niet gescoord?”.

Egurrola was teleurgesteld dat Oranje de voorsprong niet kon vasthouden. “We hadden de wedstrijd moeten winnen. We hadden de voorsprong moeten vasthouden en de wedstrijd moeten uitspelen. Maar dat is niet gebeurd”, zei hij.

Het is niet de eerste keer dat Oranje een voorsprong verspeelt. In de laatste twee jaar heeft het team verschillende wedstrijden verloren of gelijkgespeeld na een voorsprong.

De aanvoerder is van mening dat het team meer discipline en focus nodig heeft om de voorsprong te behouden. “We moeten ons beter voorbereiden op de wedstrijd en ons beter concentreren op het veld. We moeten ons ook meer richten op het behouden van de voorsprong”, zei hij.

Egurrola benadrukte ook dat het team meer samenhang nodig heeft. “We moeten als team samenwerken en elkaar steunen. Als we dat doen, kunnen we onze voorsprong behouden en de wedstrijd winnen”, aldus Egurrola.

Het is duidelijk dat Egurrola teleurgesteld is over de prestaties van Oranje. Hij hoopt dat het team meer discipline en samenhang kan tonen om de voorsprong te behouden en de wedstrijden te winnen.