De eerste trailer van GTA VI is uitgebracht, de game verschijnt in 2025.

De eerste trailer van GTA VI is uitgebracht, de game verschijnt in 2025.

De fans van Grand Theft Auto zijn in de zevende hemel. Na jarenlang wachten is de eerste trailer van GTA VI eindelijk uitgebracht. De game verschijnt in 2025 en heeft een verhaal dat zich afspeelt in Vice City.

De trailer toont een prachtige, levendige stad met een aantal bekende locaties, waaronder een strand, een haven en een drukke straat. Er zijn ook een aantal nieuwe locaties, zoals een casino, een vliegveld en een winkelcentrum. De graphics zien er geweldig uit en er is veel meer interactie met de omgeving dan in eerdere games.

Er zijn ook veel nieuwe voertuigen, waaronder auto’s, vliegtuigen en helikopters. Er zijn ook verschillende soorten wapens beschikbaar, waaronder pistolen, machinegeweren en explosieven. Er zijn ook veel verschillende karakters om uit te kiezen, waaronder gangsters, soldaten en politieagenten.

De game heeft ook een online modus, waarin spelers samen kunnen spelen. Er zijn verschillende soorten missies beschikbaar, waaronder races, schietpartijen en het verzamelen van items.

GTA VI belooft een geweldige ervaring te worden voor gamers over de hele wereld. De game wordt verwacht in 2025 en fans kunnen niet wachten om de game te spelen.