Van de Sanden: 'Ik ben een trotse moeder' na terugkeer uit droomweken

Van de Sanden: ‘Ik ben een trotse moeder’ na terugkeer uit droomweken

De afgelopen weken waren voor Lieke van de Sanden een droom. De Nederlandse voetbalster kwam terug uit een succesvolle Europese campagne met haar club Olympique Lyonnais, waarmee ze de finale van de Champions League haalde. Na deze prestatie was het tijd om terug te keren naar huis, waar Van de Sanden een trotse moeder is.

Van de Sanden is al jarenlang een van de meest succesvolle Nederlandse voetbalsters. Ze begon haar carrière bij FC Twente, waar ze twee keer landskampioen werd. Vervolgens verhuisde ze naar VfL Wolfsburg, waar ze ook twee keer kampioen werd. In 2017 verhuisde ze naar Olympique Lyonnais, waar ze de afgelopen twee seizoenen twee keer de Champions League won.

De afgelopen weken waren voor Van de Sanden een droom. Met haar club bereikte ze de finale van de Champions League, waar ze helaas verloor van Bayern München. Maar ondanks het verlies was het een geweldige ervaring voor Van de Sanden en haar teamgenoten.

Na deze prestatie was het tijd om terug te keren naar huis. Van de Sanden is getrouwd met voetballer Mike van de Sanden en samen hebben ze twee kinderen: een dochter en een zoon. Toen Van de Sanden thuiskwam, was ze trots om haar kinderen te zien en om hen te vertellen over haar avonturen in Europa.

Van de Sanden is een inspiratiebron voor veel jonge voetbalsters in Nederland. Met haar prestaties heeft ze laten zien dat je met hard werken en doorzettingsvermogen je dromen kunt verwezenlijken. Ze is een trotse moeder en een voorbeeld voor veel jonge voetbalsters in Nederland.