Ihattaren vindt na vier maanden een nieuwe club in Europa: Slavia Praag

Ihattaren vindt na vier maanden een nieuwe club in Europa: Slavia Praag

De Nederlandse voetballer Mohammed Ihattaren heeft na vier maanden zoeken eindelijk een nieuwe club gevonden. De middenvelder heeft getekend bij Slavia Praag, een Tsjechische club uit de hoofdstad Praag.

Ihattaren, die vorig jaar nog in de jeugdopleiding van PSV speelde, was sinds januari op zoek naar een nieuwe club. Na een lange zoektocht heeft hij nu een contract getekend bij Slavia Praag.

De Tsjechische club is één van de meest succesvolle clubs in het land. Slavia Praag is momenteel koploper in de Tsjechische competitie en heeft al acht landstitels gewonnen. Ook hebben ze al twee keer deelgenomen aan de Champions League.

Ihattaren is blij dat hij een nieuwe club heeft gevonden en ziet er naar uit om bij Slavia Praag te spelen. Hij zal zich voegen bij een select groepje Nederlandse spelers die al in Tsjechië voetballen, waaronder de verdediger Tomáš Kalas van FC Köln en de middenvelder Jens Toornstra van FK Jablonec.

Ihattaren heeft een contract getekend voor twee jaar bij Slavia Praag en zal zich bij de club voegen na de zomerstop. Hij krijgt de kans om zichzelf te bewijzen bij een topclub in Europa en zal hopelijk veel succes hebben in Tsjechië.