Explosieve scheepsgranaat ontdekt bij tuindecoratie van koppel uit Wales

Explosieve scheepsgranaat ontdekt bij tuindecoratie van koppel uit Wales

Een koppel uit Wales heeft een explosieve scheepsgranaat gevonden tijdens het opruimen van hun tuin. Het koppel was bezig met het verwijderen van oude tuindecoratie toen ze de granaat vonden. Ze hebben direct de politie gebeld om hen te helpen met het verwijderen van het explosief.

De politie heeft de granaat veilig verwijderd en is naar een militaire basis gebracht voor verdere onderzoek. Volgens de politie was de granaat waarschijnlijk afkomstig van een oud schip dat in de buurt lag.

De politie waarschuwt mensen om voorzichtig te zijn bij het opruimen van tuindecoratie, vooral als ze oud of verroest zijn. Ze adviseren mensen om altijd de politie te bellen als ze iets verdachts vinden.

Het koppel was erg geschrokken toen ze de granaat vonden, maar ze waren blij dat ze de politie hadden gebeld om hen te helpen. Ze zijn dankbaar dat er geen schade is aangericht en dat er niemand gewond is geraakt.

Explosieve scheepsgranaten kunnen gevaarlijk zijn als ze niet goed worden behandeld. Daarom is het belangrijk dat mensen voorzichtig zijn bij het opruimen van tuindecoratie en altijd de politie bellen als ze iets verdachts vinden.