Kangoeroe die uitbreken slaat Canadese politieagent in het gezicht

Canadese politieagenten hebben een schokkende ervaring gehad toen ze werden aangevallen door een kangoeroe die uitbrak uit een dierentuin. De incident vond plaats in de stad Edmonton, Alberta, Canada.

De politieagenten werden geconfronteerd met de kangoeroe toen ze opgeroepen werden voor een melding van een dier dat uitbrak uit de dierentuin. Toen de agenten aankwamen, vonden ze de kangoeroe op straat. De kangoeroe was duidelijk agressief en sloeg een van de agenten in het gezicht.

Gelukkig werd de agent niet ernstig gewond, maar hij was wel geschokt door de situatie. De kangoeroe werd gevangen genomen en teruggebracht naar de dierentuin. De politieagenten hebben aangifte gedaan van de incident en er wordt onderzocht hoe het dier uit de dierentuin kon ontsnappen.

Deze incident toont aan hoe belangrijk het is om de veiligheid van dieren te garanderen in dierentuinen. Dierentuinen moeten hun faciliteiten goed beveiligen om te voorkomen dat er ontsnappingen plaatsvinden. Bovendien moet er ook goed worden gekeken naar de gezondheid van de dieren om te voorkomen dat ze agressief worden.