NAC wint met overtuiging van Jong PSV en Pepi, De Graafschap kan niet winnen van Dordrecht

NAC Breda heeft zondagmiddag met overtuiging gewonnen van Jong PSV. De ploeg van trainer Peter Hyballa won met 3-1. Na een ruststand van 0-1, scoorde NAC in de tweede helft drie keer.

De Graafschap kon helaas niet winnen van Dordrecht. De ploeg uit Doetinchem verloor met 1-2. Dordrecht opende de score in de eerste helft, maar De Graafschap kwam na rust op gelijke hoogte. Helaas voor de ploeg uit Doetinchem scoorde Dordrecht in de laatste minuut de winnende goal.

NAC Breda was de grote winnaar van de middag. De ploeg uit Breda was de betere ploeg en wist de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe te trekken. Met name de goals van Nick Venema en Thomas Verheydt waren van grote klasse.

De Graafschap heeft helaas geen punten weten te behalen tegen Dordrecht. De ploeg uit Doetinchem moet nu op zoek naar een goed resultaat tegen FC Eindhoven om weer terug te komen in de race om de play-offs.

Het was een mooie middag voor NAC Breda. De ploeg uit Breda heeft met overtuiging gewonnen van Jong PSV en staat nu op een gedeelde tweede plaats in de Jupiler League. De Graafschap heeft helaas geen punten weten te behalen, maar heeft nog steeds een goede kans om de play-offs te bereiken.