Passagiers gedurende dagen vastgehouden op luchthaven München vanwege veel sneeuwval

Passagiers gedurende dagen vastgehouden op luchthaven München vanwege veel sneeuwval

De luchthaven München heeft de afgelopen dagen veel te maken gehad met veel sneeuwval. Dit heeft ervoor gezorgd dat veel passagiers vast kwamen te zitten op de luchthaven. De sneeuwval was zo hevig, dat er geen vluchten konden vertrekken of aankomen.

Veel passagiers zijn hierdoor gedwongen om meerdere dagen op de luchthaven door te brengen. De luchthaven heeft geprobeerd om de situatie zo goed mogelijk te beheren. Er werden extra maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de passagiers zo comfortabel mogelijk konden wachten. Er werden extra stoelen geplaatst en er werd gratis eten en drinken aangeboden. Ook werden er extra medewerkers ingezet om de passagiers te helpen.

De luchthaven heeft ook geprobeerd om de passagiers naar hun bestemming te vervoeren met bussen. Helaas was dit niet mogelijk vanwege de weersomstandigheden. Veel passagiers zijn daarom gedwongen om te wachten totdat de sneeuwval afnam en vluchten weer konden vertrekken.

Gelukkig is de situatie nu weer normaal op de luchthaven München. De vluchten zijn weer hervat en de passagiers kunnen hun reis vervolgen. De luchthaven heeft laten weten dat ze hun best zullen doen om soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen.