Hoger beroep geeft onvolledig beeld van dood Carlo Heuvelman

Hoger beroep geeft onvolledig beeld van dood Carlo Heuvelman

Het hoger beroep in de zaak rond de dood van Carlo Heuvelman heeft een onvolledig beeld gegeven van wat er precies is gebeurd. De familie van Carlo Heuvelman heeft al jarenlang gevochten voor gerechtigheid, maar het hoger beroep heeft niet de antwoorden gegeven die zij hadden gehoopt.

Carlo Heuvelman werd in 2014 dood aangetroffen in zijn woning in Rotterdam. Hij was slechts 19 jaar oud. Hoewel er een verdachte werd gearresteerd, werd hij uiteindelijk vrijgesproken vanwege gebrek aan bewijs.

De familie van Carlo Heuvelman heeft vervolgens een hoger beroep aangespannen, maar ook dit heeft niet geleid tot de gewenste uitkomst. Hoewel de rechter erkende dat er voldoende bewijs was om aan te nemen dat de verdachte betrokken was bij de dood van Carlo Heuvelman, werd hij opnieuw vrijgesproken.

Het hoger beroep heeft dus een onvolledig beeld gegeven van wat er precies is gebeurd met Carlo Heuvelman. Hoewel de verdachte vrijgesproken is, is er nog steeds veel onduidelijkheid over wat er precies is gebeurd. De familie van Carlo Heuvelman blijft daarom strijden voor gerechtigheid en hopen dat er uiteindelijk toch nog antwoorden komen.