Ajax wint eerste uitwedstrijd van seizoen tegen NEC en stijgt naar achtste plaats

Ajax wint eerste uitwedstrijd van seizoen tegen NEC en stijgt naar achtste plaats

Ajax heeft de eerste uitwedstrijd van het seizoen gewonnen tegen NEC. De Amsterdammers wonnen met 3-2 en stijgen daarmee naar de achtste plaats in de Eredivisie.

De wedstrijd begon met een goede start voor Ajax. Na twintig minuten opende Dusan Tadic de score met een prachtige goal. NEC kwam terug in de wedstrijd toen Joris Delle de gelijkmaker scoorde. Maar Ajax liet zich niet uit het veld slaan en kwam op voorsprong door een doelpunt van Klaas Jan Huntelaar. NEC kwam nog een keer terug in de wedstrijd, maar het was Huntelaar die uiteindelijk de winnende goal scoorde.

Met deze overwinning stijgt Ajax naar de achtste plaats in de Eredivisie. Hoewel er nog veel wedstrijden te spelen zijn, is het een goed begin voor Ajax. De Amsterdammers hopen dat ze hun goede vorm kunnen vasthouden en verder kunnen stijgen in de competitie.

Ajax heeft laten zien dat ze klaar zijn om te strijden voor een plek in de top van de Eredivisie. Met hun sterke prestaties hopen ze dat ze dit seizoen een goede prestatie kunnen neerzetten.