'Zorgelijke, maar stabiele toestand van ouders na ongeval op A1'

‘Zorgelijke, maar stabiele toestand van ouders na ongeval op A1’

Afgelopen maandag was er een ernstig ongeval op de A1 bij de afslag naar Utrecht. Twee auto’s botsten frontaal op elkaar, waarbij de ouders van een gezin uit Utrecht betrokken waren. De ouders, een man en een vrouw, zijn naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De toestand van de ouders is zorgelijk, maar stabiel. Volgens de artsen is er geen sprake van levensbedreigende verwondingen, maar er is wel sprake van ernstige verwondingen. De ouders hebben beide een gebroken been en een gebroken arm. Ook hebben ze diverse kneuzingen en schaafwonden opgelopen.

De kinderen, twee meisjes van 8 en 10 jaar oud, waren ook in de auto aanwezig. Gelukkig hebben zij geen ernstige verwondingen opgelopen. Ze hebben alleen wat kneuzingen en schaafwonden.

De politie onderzoekt nog steeds de oorzaak van het ongeval. Er is nog geen duidelijkheid over wat er precies gebeurd is. De politie vermoedt dat een van de bestuurders te hard reed of niet goed oplette.

Het gezin is inmiddels weer thuis. De ouders worden thuis verzorgd door familie en vrienden. De kinderen zijn blij dat hun ouders weer thuis zijn.

Het ongeval is een schok voor het gezin, maar ze zijn dankbaar dat er geen levensbedreigende verwondingen zijn opgelopen. De ouders zullen nog enige tijd moeten revalideren voordat ze weer volledig hersteld zijn.