Oranje speelt tegen Frankrijk, Oostenrijk en play-offwinnaar op het EK

Oranje speelt tegen Frankrijk, Oostenrijk en play-offwinnaar op het EK

2020

Het Nederlandse voetbalelftal bereidt zich voor op een spannende campagne op het EK 2020. Oranje speelt tegen Frankrijk, Oostenrijk en de play-offwinnaar in de groepsfase.

De Nederlandse ploeg begint de groepsfase met een wedstrijd tegen Frankrijk op zondag 14 juni in Amsterdam. Deze wedstrijd is van groot belang voor Oranje, aangezien Frankrijk de huidige wereldkampioen is. De Nederlandse ploeg zal er alles aan doen om een goed resultaat te behalen tegen de Fransen.

Vervolgens speelt Oranje op donderdag 18 juni tegen Oostenrijk in Amsterdam. Oostenrijk is een sterk team dat goed presteert in internationale toernooien. Het is belangrijk dat Oranje hier een goed resultaat behaalt om zo de kans op een plaats bij de laatste 16 te vergroten.

Tot slot speelt Oranje op maandag 22 juni tegen de play-offwinnaar in Amsterdam. Deze wedstrijd is van groot belang voor Oranje, omdat het resultaat hier van invloed kan zijn op de kwalificatie voor de volgende ronde.

Het Nederlandse voetbalelftal is er klaar voor om een sterke campagne neer te zetten op het EK 2020. Oranje speelt tegen Frankrijk, Oostenrijk en de play-offwinnaar in de groepsfase en zal er alles aan doen om een goed resultaat te behalen. Met een beetje geluk kan Oranje doorstoten naar de volgende ronde van het EK 2020.