Opnames voor het tweede seizoen van de populaire serie The Last of Us starten in februari.

Het tweede seizoen van de populaire serie The Last of Us komt er aan! Fans over de hele wereld kunnen hun vreugde niet bedwingen nu bekend is geworden dat de opnames voor het tweede seizoen in februari zullen beginnen.

The Last of Us is een post-apocalyptische actie-avonturenserie die zich afspeelt in een wereld waar de mensheid is getroffen door een dodelijke pandemie. De serie volgt de reis van een vader en zijn dochter, die samen op zoek gaan naar een veilige plek om te overleven.

De opnames voor het tweede seizoen zullen plaatsvinden in verschillende locaties in de Verenigde Staten en Canada. De cast en crew zullen zich ook verplaatsen naar verschillende locaties in Europa.

De makers van de serie hebben aangekondigd dat er veel nieuwe gezichten zullen worden toegevoegd aan het tweede seizoen. Ook zullen er veel verrassingen en plotwendingen zijn.

De fans kunnen niet wachten om te zien wat er gaat gebeuren in het tweede seizoen van The Last of Us. De opnames beginnen in februari, dus we kunnen verwachten dat het tweede seizoen binnenkort te zien zal zijn op televisie.