Meduza, One Republic en Kim Petras maken nummer voor het EK Voetbal 2024

Het Europese Kampioenschap Voetbal 2024 krijgt een opwindende soundtrack. De Russische popgroep Meduza, de Amerikaanse band One Republic en de Duitse zangeres Kim Petras hebben samen een nummer gemaakt voor het EK Voetbal 2024.

Het nummer, dat de titel “We Are The Champions” draagt, is een mix van pop, EDM en hiphop. Het nummer is geschreven door Meduza, One Republic en Kim Petras, en het is opgenomen in de studio’s van de drie artiesten.

Het nummer is bedoeld om de fans te inspireren en te motiveren om hun favoriete teams te steunen tijdens het EK Voetbal 2024. De artiesten hopen dat het nummer een positieve boodschap zal verspreiden over het belang van sport en samenwerking.

De video voor het nummer zal worden geregisseerd door de bekende regisseur David Fincher. De video zal een verzameling van beelden bevatten van sporters uit alle landen die meedoen aan het EK Voetbal 2024.

Het nummer zal worden uitgebracht op alle streamingplatforms op 1 juni 2021. De artiesten hopen dat het nummer een hit wordt en dat het de fans helpt om hun favoriete teams te steunen tijdens het EK Voetbal 2024.