Duitsland in het zuidoosten getroffen door hevige sneeuwval, vlieg- en treinverkeer ontregeld

De afgelopen dagen is Duitsland in het zuidoosten getroffen door hevige sneeuwval. Het weer heeft ervoor gezorgd dat het vlieg- en treinverkeer in de regio ontregeld is.

De sneeuwval heeft ervoor gezorgd dat veel wegen onbegaanbaar zijn geworden. Er zijn veel verkeershinder en files ontstaan. Ook het openbaar vervoer is sterk beïnvloed. De Deutsche Bahn heeft aangekondigd dat er op verschillende trajecten geen treinen rijden. Ook het vliegverkeer is sterk beïnvloed. Er zijn veel vluchten geannuleerd en vertragingen opgelopen.

De autoriteiten hebben gewaarschuwd voor de gevaren van de sneeuwval. Ze hebben aangeraden om alleen noodzakelijke reizen te maken en om extra voorzichtig te zijn als je de weg op gaat. Ook wordt er geadviseerd om de weersvoorspellingen in de gaten te houden en om rekening te houden met de mogelijkheid van verdere vertragingen of annuleringen.

De autoriteiten hebben ook aangekondigd dat er extra maatregelen getroffen zullen worden om ervoor te zorgen dat het verkeer zo snel mogelijk weer op gang komt. Er wordt hard gewerkt om de wegen sneeuwvrij te maken en om de trein- en vliegverbindingen weer in bedrijf te stellen.

Het is belangrijk om rekening te houden met de gevaren van de sneeuwval en om alleen noodzakelijke reizen te maken. Als je toch de weg op moet, houd dan rekening met de mogelijkheid van verdere vertragingen of annuleringen.