Huub van der Lubbe heeft geen haast meer sinds zijn afscheid van De Dijk

Huub van der Lubbe, de voormalige frontman van de Nederlandse band De Dijk, is sinds zijn afscheid in 2017 een rustiger leven gaan leiden. Na meer dan 30 jaar met de band te hebben gespeeld, besloot Huub het rustiger aan te doen en zich meer te richten op zijn eigen muziek.

Huub begon zijn carrière als zanger bij De Dijk in 1984. In de jaren daarna heeft hij met de band veel succes gehad, waaronder meerdere nummer 1-hits en een Edison Award. Huub was ook een belangrijke figuur in de Nederlandse muziekscene, waar hij bekend stond om zijn energieke optredens en zijn unieke stem.

In 2017 besloot Huub echter dat het tijd was om afscheid te nemen van De Dijk. Hoewel hij nog steeds optreedt met de band, is hij nu meer bezig met zijn eigen muziek. Hij heeft twee soloalbums uitgebracht en is druk bezig met het schrijven van nieuwe songs.

Huub heeft ook gezegd dat hij het rustiger aan wil doen sinds hij afscheid heeft genomen van De Dijk. Hij is meer bezig met het genieten van het leven en het schrijven van muziek. Hij is ook minder vaak op tournee, waardoor hij meer tijd heeft om thuis te zijn met zijn familie.

Hoewel Huub van der Lubbe niet meer zo actief is als voorheen, blijft hij een belangrijke figuur in de Nederlandse muziekscene. Zijn muziek is nog steeds even energiek en uniek als vroeger, en hij is nog steeds even gepassioneerd over het schrijven en spelen van muziek. Huub is een inspiratiebron voor veel muzikanten en liefhebbers van muziek.