Rockstar maakt eerste beelden van nieuwe Grand Theft Auto-game bekend

Rockstar maakt eerste beelden van nieuwe Grand Theft Auto-game bekend

De fans van de Grand Theft Auto-serie hebben iets om naar uit te kijken. Rockstar Games heeft de eerste beelden van hun nieuwste game bekendgemaakt. De game, getiteld Grand Theft Auto VI, zal de speler meenemen naar een compleet nieuwe wereld.

De game zal zich afspelen in de fictieve stad Liberty City, die geïnspireerd is op New York City. De speler zal de rol aannemen van een crimineel die probeert om de top te bereiken in de wereld van misdaad. De game zal een verhaallijn hebben die zich over verschillende locaties uitstrekt, waaronder de steden Vice City en San Andreas.

De game zal ook een nieuwe grafische engine gebruiken, waardoor de wereld er realistischer uitziet dan ooit tevoren. De speler zal ook in staat zijn om verschillende voertuigen te besturen, waaronder auto’s, vliegtuigen en boten. Er zal ook een multiplayermodus beschikbaar zijn, waardoor spelers samen kunnen spelen.

Rockstar Games heeft ook aangekondigd dat er verschillende nieuwe functies zullen worden toegevoegd aan de game, waaronder een verbeterde AI-systeem en een verfijnde fysieke engine. De game zal ook meer opties bieden voor customisatie, waardoor spelers hun personage naar hun wens kunnen aanpassen.

Grand Theft Auto VI belooft een van de meest ambitieuze games ooit te worden. Rockstar Games heeft al aangekondigd dat de game later dit jaar uit zal komen, maar er is nog geen exacte releasedatum bekendgemaakt. Fans van de serie kunnen dus nog even geduld hebben voordat ze de game kunnen spelen.