FC Volendam in chaos: na Smit ook 'Team Jonk' en trainer Kohler vertrokken

FC Volendam in chaos: na Smit ook ‘Team Jonk’ en trainer Kohler vertrokken

FC Volendam is in chaos. Na het vertrek van algemeen directeur Smit, is nu ook ‘Team Jonk’ en trainer Kohler vertrokken. Dit heeft een grote impact op de club, die al jaren worstelt om zich te handhaven in de Eerste Divisie.

De afgelopen maanden was er al veel onrust bij FC Volendam. Algemeen directeur Smit stapte op na een conflict met de raad van commissarissen. Ook ‘Team Jonk’, bestaande uit de technische staf, vertrok. Deze staf bestond uit assistent-trainer Jeroen Jonk, keeperstrainer Jan van Stralen en fysiektrainer Jeroen van der Linden.

De laatste slag was de vertrek van trainer Kohler. De Duitser was sinds 2017 bij de club en had een goede reputatie. Hij had een goede band met de spelers en had de club naar de middenmoot van de Eerste Divisie gebracht.

Het vertrek van Kohler heeft grote gevolgen voor FC Volendam. De club staat nu zonder technische staf en zonder trainer. Er is nog geen vervanger aangesteld, waardoor het onduidelijk is hoe de club verder gaat.

Het is duidelijk dat FC Volendam in een moeilijke situatie zit. De club moet snel een nieuwe technische staf en trainer aanstellen om de chaos te bezweren. Alleen zo kan de club weer vooruit kijken en zich handhaven in de Eerste Divisie.