Jan Smit en RVC Volendam over telefoongesprek: 'Hij zei: het is oorlog'

Jan Smit en RVC Volendam over telefoongesprek: ‘Hij zei: het is oorlog’

Jan Smit en RVC Volendam hebben een heftig telefoongesprek gehad. Volgens Jan Smit zei de directeur van RVC Volendam tijdens het gesprek: “Het is oorlog”.

Jan Smit is een bekende Nederlandse zanger en presentator. Hij is ook een groot fan van voetbalclub RVC Volendam. Hij heeft een grote invloed op de club en staat bekend als een van de meest loyale supporters.

Het telefoongesprek vond plaats nadat Jan Smit had aangeboden om te helpen bij de financiële problemen van RVC Volendam. De directeur van de club was niet blij met het aanbod en reageerde op een agressieve manier. Volgens Jan Smit zei de directeur tijdens het gesprek: “Het is oorlog”.

De directeur van RVC Volendam heeft later zijn excuses aangeboden voor zijn woorden. Hij zei dat hij het niet zo bedoelde en dat hij alleen maar wilde benadrukken dat er hard gewerkt moet worden om de financiële problemen op te lossen.

Jan Smit heeft aangegeven dat hij het telefoongesprek als een les heeft gezien. Hij zei dat hij begrijpt dat er hard gewerkt moet worden om de financiële problemen op te lossen, maar dat er ook ruimte moet zijn voor een constructieve dialoog.

Het incident toont aan dat er soms harde woorden gebruikt worden in de voetbalwereld, maar dat er ook ruimte moet zijn voor een constructieve dialoog. Jan Smit en RVC Volendam hebben laten zien dat ze bereid zijn om samen te werken om de financiële problemen op te lossen.